Varför plastikkirurgi?

Alltid med dig som utgångspunkt – inte implantat

På Fyrwik Medical arbetar vi alltid med varsam hand för att uppnå önskat resultat. Vi omgestaltar inte ditt utseende genom att operera in implantat. Vad vi gör är istället att förstärka de naturliga, positiva förutsättningarna hos utgångsmaterialet – nämligen dig och din kropp. Det är då resultatet blir som bäst och mest naturligt.

En konst i sig

För att nå det allra bästa resultatet så gäller det att ha ett öga för det estetiska, naturen är inte alltid alldeles symmetrisk och varje människa är unik.

Huden – skydd och skönhet i ett

Hudens främsta uppgift är att skydda oss och vår kropp. Men den har också ett estetiskt värde som blir tydligare ju äldre vi blir.

När vi är unga kan huden och dess elasticitet nästan liknas vid gummi. När den sträcks ut, dras den genast tillbaka och återtar sin ursprungliga form utan att uppvisa några rynkor alls.

Men när vi blir äldre, så blir huden det också. Den tappar mer och mer av sina magiska egenskaper. Den kan inte längre tänjas ut och återta sin ursprungsform helt och hållet. Istället blir den lite, lite större för varje gång. Och då bildas rynkor och i vissa fall häng som till exempel vid ögonlocken, magpartiet eller brösten.